0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

ЗВО в умовах війни

Соціологічне опитування "ЗВО в умовах війни"

Шановні працівники ЗВО м. Харкова!

Соціологічна асоціація України вивчає проблеми зайнятості та кадрової політики у сфері науки і освіти в умовах воєнного стану. Ми намагаємось зрозуміти в якій мірі кадрова політика Вашого ЗВО була адаптована до умов воєнного стану, що ця адаптація означала на практиці, що означає кадрова політика ЗВО в умовах війни і яким є досвід працівників Українських ЗВО в цих умовах.

Відповіді на запитання займуть у Вас 15-20 хвилин.

Опитування виключно анонімне. Результати обчислюватимуться в узагальненому вигляді з групуванням за типом посади, ЗВО та галузями знань для здійснення порівняльної оцінки.

Якщо у Вас виникнуть запитання, Ви можете звернутись до відповідального виконавця Солдатенко Ірини Олександрівни, завідувачки кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна за адресою irinasoldatenko@gmail.com

Якщо Ви згодні взяти участь у дослідженні - натисніть "Далі"

There are 34 questions in this survey.